Heb jij ook moeite met veters strikken?Heb jij ook moeite met veters strikken?

Niet omdat dat je het niet kunt, maar omdat je er niet goed bij kunt?

Herken jij dit?

  • Die fijne broek en leuke trui net te strak
  • Je hebt alles geprobeerd
  • Van crash, shakes, sportschool tot Sonja en consorten
  • En waarom doe ik het eigenlijk? vraag je je af. Het helpt toch niet.

In dit blog vertel ik je mijn verhaal. Nu ben ik ruim 10 kilo kwijt en op een geweldige fijne manier. Dat kan jij ook. Lees snel verder.

139 kilo

Mijn leven lang heb ik gesport, maar ben op mijn 36e abrupt gestopt. Echt mager was ik nooit, maar ik was wel getraind én op conditie. Uiteindelijk ging ik voor de “grap” eens op de weegschaal staan.  Een duizelingwekkende 139 kilo keek mij aan! Direct een enorme schok. Mijn adem stokte in mijn keel bij die aanblik.

Hier moest iets aan gebeuren. Je gezondheid is een gratis geschenk. Dit geschenk had ík echter iets te goed aangepakt. De nadelen: gevaar voor hart en vaten, dagelijkse routines die moeilijk zijn, je veters strikken, een nieuwe broek kopen, een stukje lopen. Alles kost moeite en wordt teveel.

Pijnlijk werd duidelijk dat ik aan het werk moest met mezelf. Voortvarend ging ik van start zonder hulp en op basis van zelfdiscipline. Dit lukte aardig en de eerste kilo’s vlogen eraf.

De slangenkuil

De valkuil waarin ik viel was een slangenkuil van reclames. De ene reclame wist het nog beter dan de andere en heel wat spaargeld ging op aan talrijke dieetvormen.

Uiteindelijk was ik na een dikke J zes maanden 14 kilo kwijt. Bewegen ging gemakkelijker en ik zat niet alleen ruimer maar ook beter in mijn vel.  Door privéomstandigheden liep mijn huwelijk op de klippen en moest ik weer de markt op. Dit was  tot nu toe trouwens de meeste goedkope en effectieve manier van afvallen. Nu wil ik niet iedereen een scheiding aanpraten maar het hielp. De wilskracht die ik voorheen aan de dag moest leggen was in deze periode niet nodig. Met 106 kilo als gevolg.

Vloog er weer aan

Na ruim anderhalf jaar genoten te hebben van het goede leven dat toen begon, kwamen de kilootjes er toch weer stiekem weer aan. Verleidelijke aanbiedingen in de supermarkt. Feestje hier,  verjaardag daar en voor ik wist stond de teller weer boven de 120 kilo.

Mezelf voor de gek houdend dat 120 nog altijd beter is dan 139 ( wat ook zo is) was de urgentie er pas echt bij 123 kilo. Jasje te krap en T-shirt te kort (nee, buik te dik). Uiteindelijk was ik weer de verliezer. Verandering was nodig en snel ook. Het gewicht zal niet verdampen dus ik moest stap voor stap.

Biostimulatie

Ik besloot het deze keer echt anders te doen. Ik deed research naar wat past bij mij. Na lang en goed zoeken kwam ik uit bij Biostimulatie. Een manier van het kwijtraken van centimeters (dus omvang) dat je hele metabolisme in gang zet.

Naast de centimeters in omvang die ik verloor ( jasje past weer, kan zelfs dicht!) voel ik me fitter. En de resultaten zijn ook dat ik minder eet, meer beweeg en meer energie heb.

Ruim 10 kilo in 3 maanden

Als ik dit schrijf, ben ik ruim 10 kilo afgevallen in een kleine 3 maanden. De vooruitzichten zijn positief en het is fascinerend om te zien hoe het proces verloopt.

Niet dat ik nu leef als een heilige die nooit meer snoept of snackt maar bewust en met mate. Ik leef maar kan ondertussen wel weer bij mijn veters!

Feel Good Studio

Om deze baanbrekende methode bereikbaar te maken voor iedereen, heb ik samen met mijn partner Feel Good Studio opgericht. Zodat ook JIJ in korte tijd jouw ideale lichaam kunt creëren.

Dus wil jij ook weer je veters kunnen strikken? Wil je ook weer in dat jasje of die broek?
Met andere woorden: ben je niet tevreden met jezelf en wil je daar iets aan veranderen?
Kom naar ons en boek een gratis proefbehandeling.

Je vindt onze Feel Good Studio aan de Grote Molenstraat 3a in Elst. Je gratis proefbehandeling kun je boeken via onze website www.feelgood-studio.nl of door ons te bellen op: 06 – 239 461 89

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll naar top